Aquí es podran aconseguir els tiquets per la pista de gel

Aquests són els comerços del municipi de Manacor que de moment ja s’han inscrit a la campanya de Nadal de l’Ajuntament, o sigui, que seran els qui repartiran els tiquets per poder accedir, a partir d’aquest divendres a les cinc de l’horabaixa, a la pista de gel ecològica que ja està a punt damunt la Rambla del Rei en Jaume. Segons apunta la regidoria de comerç, es repartirà una entrada per patinar per cada 15 euros de compra. L’horari habitual d’obertura serà de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 21 h (excepte els dies 24 i 31, que acabarà a les 20 h) i estarà operativa fins els 6 de gener quan ja es tornarà a desmuntar.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad