Les 700 entrades per veure ‘Jostissi de Carreró’ s’esgoten en 48 hores

L’esperada pel·lícula rodada a Porto Cristo s’estrena a l’Auditori de Manacor el 25 de gener a les 19,30 h

Les 700 localitats de l’Auditori de Manacor han estat insuficients per fer caber tots els fans i interessats a veure la pel·lícula, rodada a Porto Cristo, Jostissi de Carreró (i que s’estrena el proper 25 de gener a les 19,30 hores). Tant ha estat l’interés per comprovar com ha quedat l’història del ‘josticier’ que vol tornar restablir l’ordre a la zona de marxa del port, que en només 48 hores totes les entrades (a un preu de quatre euros) han estat venudes.

Els seus responsables reconeixen estar “contents i acollonats” davant la massiva resposta de la gent del municipi i anuncien que ja estan estudiant noves dates perquè hi hagi més projeccions, tot fa pensar que ja fora de l’Auditori, que té un calendari molt ajustat. Una pel·lícula que va sorgir de les ments d’un grup d’amics l’any 2016 i que després d’anys de rodatges de cap de setmana, finalment veurà la llum. Ideada i produida per Toni Sansó, Víctor Riera, Carlos Pachón, Maties Miralles, Sebastià Rubí, Pedro Miralles, sota la denominació de Hellfire Group.

Jostissi de Carreró, dirigida per Pedro i d’aproximadament 90 minuts de durada, es troba actualment en procés de muntatge i edició final. Tot i això, el procès no ha estat senzill, ni molt manco. De fet a dia d’avui encara està en marxa una campanya de crowfunding per recaptar fons de cara a poder sufragar les darreres despeses d’aquestes feines de darrera hora. Si voleu fer alguna aportació amb dret a sortir als crèdits finals com a agraïment, ho podeu fer clicant aquí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad