La pista de gel ja llueix damunt la Rambla

S’inaugura aquest divendres a les cinc de l’horabaixa

La pista de gel de 200 metres quadrats de superficie ja llueix damunt la Rambla del Rei en Jaume. Distints operaris acaben aquest dies d’instal·lar el que serà el primer espai d’aquestes característiques en la història del municipi. Serà aquest divendres 20 de desembre quan està previst que a partir de les cinc del capvespre, els primers intrèpits puguin ja patinar per damunt les plaques ecològiques. L’horari habitual d’obertura serà de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 21 h (excepte els dies 24 i 31, que acabarà a les 20 h) i estarà operativa fins els 6 de gener quan ja es tornarà a desmuntar.

 

La pista queda just davant la Policia Nacional

 

Per accedir a la pista s’haurà de disposar d’una entrada, que es podrà aconseguir als establiments adherits a la campanya, que entregaran gratuïtament per cada compra superior a 15 euros. Tot i que l’obertura és imminent, aquells comerços del terme municipal que vulguin adherir-se a l’iniciativa (excepte grans superfícies), han d’acceptar les bases i completar una inscripció, per a la que l’Ajuntament facilita el següent enllaç https://www.manacor.org/ca/comerc-i-industria

Així mateix, treballadors de l’empresa Trui Espectacles, estan ja col·locant una carpa just devora la pista on els qui hagin de patinar puguin entrar-hi a triar i posar-se els patins de la seva talla, a cobri i sense problemes d’espai.

Cal recordar que l’iniciativa ha rebut les crítiques per exemple del grup municipal de Proposta per les Illes (El Pi), que ha denunciat el que consideren un cost massa elevat de la pista de gel ecològic. La portaveu del Pi, Catalina Riera, creu que els 40.000 euros de cost (entre lloguer i manteniment) són massa per disset dies que estarà en funcionament i que aquests mateixos doblers haguessin pogut invertir-se en altres qüestions i en dinamitzar el teixit comercial local d’una altra forma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad