Magalí Sare i Sebastià Gris presenten disc dia 18 de gener al Teatre

La promotora de Manacor ‘Nohihatemps’ segueix ben activa

La promotora manacorina Nohihatemps ja té a punt un altre concert per dia 18 de gener, a les 19,30h al Teatre de Manacor. Serà el de Magalí Sare i Sebastià Gris, que presentaran de manera oficial i en exclusiva, el seu disc A boy and A girl, acompanyats del productor David Soler i del co-productor Santi Careta.

La parella aposta per l’experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi son presents elements naturals de l’espai a on es va dur a terme la gravació del disc (una rectoria envoltada de naturalesa molt prop d’Avinyó). La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament un món d’efectes i distorsions.

Magalí Sare és cantant, compositora, flautista i percussionista. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. L’any 2018 va publicar el seu primer disc Cançons d’amor i dimonis que va poder presentar al 50è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Ha treballat durant anys amb el saxofonista Llibert Fortuny, i actualment manté un projecte a Duo amb el contrabaixista Manel Fortià.

A l’octubre del 2018 va guanyar el primer premi estatal de jazz de Juventudes Musicales de España (juntament amb Sebastià Gris), i fa poques setmanes va guanyar (també amb Gris) el primer premi del jurat al Festival SUNS de Udine. Sebastià Gris és guitarrista i compositor. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, és el fundador de la Big Band “Bull i Prebe Bord Jazz Orquestra”, i ha actuat a dues edicions del Jas Jazz de Manacor (organitzat també per Nohihatemps), on va compartir escenari amb Toni Llull, Pere Bujosa, Joan Garcias Tur i Enric Fuster Coll.

Fa arranjaments pel Teatre de Manacor i actualment és un dels músics més actius a l’escena de Barcelona, on viu en l’actualitat. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar a partir de dia 18 de desembre al Teatre de Manacor i a la seva pàgina web www.teatredemanacor.cat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad