Magalí Sare i Sebastià Gris presenten disc dia 18 de gener al Teatre

La promotora de Manacor ‘Nohihatemps’ segueix ben activa

La promotora manacorina Nohihatemps ja té a punt un altre concert per dia 18 de gener, a les 19,30h al Teatre de Manacor. Serà el de Magalí Sare i Sebastià Gris, que presentaran de manera oficial i en exclusiva, el seu disc A boy and A girl, acompanyats del productor David Soler i del co-productor Santi Careta.

La parella aposta per l’experimentació electrònica a través de la deconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi son presents elements naturals de l’espai a on es va dur a terme la gravació del disc (una rectoria envoltada de naturalesa molt prop d’Avinyó). La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament un món d’efectes i distorsions.

Magalí Sare és cantant, compositora, flautista i percussionista. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. L’any 2018 va publicar el seu primer disc Cançons d’amor i dimonis que va poder presentar al 50è Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Ha treballat durant anys amb el saxofonista Llibert Fortuny, i actualment manté un projecte a Duo amb el contrabaixista Manel Fortià.

A l’octubre del 2018 va guanyar el primer premi estatal de jazz de Juventudes Musicales de España (juntament amb Sebastià Gris), i fa poques setmanes va guanyar (també amb Gris) el primer premi del jurat al Festival SUNS de Udine. Sebastià Gris és guitarrista i compositor. Ha realitzat els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, és el fundador de la Big Band “Bull i Prebe Bord Jazz Orquestra”, i ha actuat a dues edicions del Jas Jazz de Manacor (organitzat també per Nohihatemps), on va compartir escenari amb Toni Llull, Pere Bujosa, Joan Garcias Tur i Enric Fuster Coll.

Fa arranjaments pel Teatre de Manacor i actualment és un dels músics més actius a l’escena de Barcelona, on viu en l’actualitat. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar a partir de dia 18 de desembre al Teatre de Manacor i a la seva pàgina web www.teatredemanacor.cat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad