Els alumnes del Simó Ballester canten al Nadal

L’Església Gran s’omple per escoltar la Cantata de Nadal, acompanyada de l’Orquestra de Corda del Conservatori de Mallorca

L’alumnat del CEIP Integrat en Ensenyaments Elementals de Música Simó Ballester de Manacor, va dur a terme aquest passat divendres un concert de Nadal molt especial. I és que tots els alumnes del centre posaren les veus a una Cantata de Nadal, acompanyada de l’Orquestra de Corda dels alumnes de Grau Elemental del Conservatori de Música i Dansa de Mallorca. Escolars i famílies ompliren els bancs de l’esglèsia de Els Dolors, per poder viure l’experiència d’un acte compartit amb música en directe.

Aquest acte forma part de la col·laboració conjunta de professorat del Simó Ballester amb el Conservatori Professional de Mallorca. En aquest projecte musical, ambdós centres comparteixen professorat, fet que permet due a terme activitats conjuntes. D’aquesta manera, el professor de contrabaix Miquel Ferrà, dirigí vàries peces, així com també Josep Romero, professor de violoncel i director del Conservatori Professional, que va comandar la resta del concert. Es comptà amb la col·laboració de l’ex-alumna Antònia Pou, com a solista.

L’AMIPA del Simó Ballester va coordinar el moment del berenar entre l’assaig i el concert, comptant també amb els 40 alumnes de l’orquestra de corda que vengueren de fora. L’equip docent fa constar que amb gran paciència i coordinació per part de tots, l’acte va sortir molt bé, i desitgen bones festes, amb salut, alegria i música per a tothom. “Que el Nadal sigui un moment de reflexió per a compartir, tant com la resta de l’any”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad