El CV Teruel es passeja pel Miquel Àngel Nadal

Els favorits al títol de la Superlliga espanyola de voleibol guanyen per 0 a 3

El CV Teruel s’endugué aquest dissabte una victòria plàcida del Miquel Àngel Nadal de Manacor. De fet no va donar marge al ConectaBalear per remuntar cap set. Els manacorins pretenien seguir amb la ratxa de victòries iniciades en les dues darreres jornades i amb la imperiosa necessitat de puntuar per seguir optant a la classificació per la Copa de Rei. Els pronòstics es van cumplir amb escreix. El Teruel va desplegar un joc imparable i espectacular, que va créixer en cada set fins a exercir un domini absolut, augmentat per les lesions dels locals, que aquesta setmana no podien comptar amb el central Renato Marquès.

Després de dos primers sets molt senzills pels de Terol, el tercer set va sentenciar el domini visitant i la seva condició de favorit a la Superlliga amb un servei i un atac inapel·lables, que no van poder ser aturats pel ConectaBalear, tot i que hi va haver moments de remuntada de punts que van fer somiar amb la possibilitat de seguir veient rodar la pilota. Destacable l’actuació del jove debutant Sergio Palomares que va donar un plus d’ànim a l’equip anotant punts en servei i atac.

FICHA TECNICA: CONECTABALEAR CV MANACOR-CV TERUEL: 3-0

PARCIALS: (17-25), (13-24), (17-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: J. V. Costa, J.F. Cabrer, A. Rodríguez, R. Lorente, T. Vanole, A. Català (L) y D. López. También jugaron P. Palacios, J. A. Rey, S. Gibanel, A. Mesquida y S. Palomares.

CV TERUEL: Parres M. Gavenda F. Jukoski P., Ramón J., Gamiz (L) A., Ereu T., Plak F. También jugaron Rodríguez V., Martín C., Bugallo P. Ruiz D. y Caparrós A.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad