Concurs de xapes al Mossèn Alcover

El departament de Plàstica de l’institut Mossèn Alcover de Manacor, conjuntament amb la direcció del centre, han tornat a convocar el concurs anual de xapes obert a tot l’alumnat. Es tracta de crear una imatge, creativa i atractiva, a color per realitzar una xapa que sigui el disseny oficial del centre durant els dotze mesos de 2020. Aquí en teniu una mostra de les propostes, que van des de referències oníriques, a Dalí, passant per extraterrestres o referència picassianes.
Tots els dissenys d’enguany es poden veure al blog del centre: https://bibliotecamiquelangelriera.blogspot.com/2019/12/xapes-2019.html
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad