Comença el curs intensiu per entrar a la colla suplent de Sant Antoni

El Molí den Beió és l’escenari avui del curset accelerat per triar els millors a gust del Patronat

Ha arribat el dia. Després d’anys de demandes per obrir-se a la nova societat, el Patronat de Sant Antoni ha fet la primera passa perquè tothom que vulgui pugui representar i viure algun dels papers principals de la colla. Avui es duu a terme a l’Escola de Mallorquí el curs destinat a formar un planter de persones disposades a prendre-hi part, siguin o no de les famílies tradicionals, homes o dones. Això sí, ser sel·leccionat no vol dir que es pugui ballar. Quedaran de suplents per si passa res de nou.

Els i les participants seran declarades aptes en funció de les seves habilitats i coneixements de la festa. Fins a vuit dones opten a representar Sant Antoni, el Dimoni Gros, el baciner o els dimonions. En total s’obrin fins a vint-i-quatre places, més que la gent inicialment presentada, que han estat disset. El Patronat ha deixat clar que la periodicitat del curs serà “sempre que ho considerem oportú i per tal d’anar renovant el planter”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad