La farmàcia de Can Llodrà torna a obrir les portes

L’artista felanitxer Andreu Maimó inaugura avui divendres el seu espai artístic permanent

Avui divendres l’antiga farmàcia de Can Llodrà, situada al carrer del Mercadal de Manacor (l’antic Joan Segura, devora la plaça de ses Verdures) i que té un dels portals més ornamentats de la ciutat, torna a obrir les seves portes. En aquest cas és l’artista felanitxer Andreu Maimó, qui inaugurarà, a partir de les set de l’horabaixa, un espai permanent on s’hi podrà veure i comprar obra seva. Després de molts anys oberta com a tal, la farmàcia fou ja utilitzada fa uns anys com l’espai artístic Papillon, gestionat per Catalina Julve. Ara feia ja mesos que tornava a estar tancada.

 

L’artista felanitxer de les figueres, Andreu Maimó

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad