AIPC-SyS denuncia un augment de la centralització en les inversions

Sembla que la paciència de l’Agrupació Independent de Porto Cristo-s’Illoters y Simpatizantes (AIPC-SyS) s’està esgotant. La coalició critica durament el que considera una centralització evident de les inversions per part de Manacor poble respecte, en aquest cas, Porto Cristo, on assenyalen que s’han incomplert una serie de promeses per part de l’equip de govern, que afecten per exemple, al camp de futbol de Ses Comes o a la poca il·luminació i ornamentació nadalenca.

A continuació vos reproduïm la carta de denuncia d’AIPC-SyS, on plantegen el seu malestar:

 

COMUNICAT DE PREMSA D’AIPC/SYS DAVANT LA CENTRALITZACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE MANACOR

“Des del grup municipal Aipc/Sys, no podem estar sense denunciar als mitjans la falta de consideració del Govern de l’Ajuntament de Manacor cap al nostre poble. Dia a dia, veiem com es van passant a segon pla les inversions i actuacions que estaven programades per fer a Porto Cristo.

Dilluns dia 9 de desembre, encara va ser la darrera, quan a la comissió del Patronat d’esports de l’Ajuntament, es va anunciar que NO es faria ja dins enguany el canvi d’enllumenat del camp de fútbol de Ses Comes. Aquesta inversió estava pressupostada dins el 2019 i no s’ha fet i és més, el regidor el sr. Artur Aguiló, va anunciar que no es faria amb aquests doblers pressupostats, ja que anaven destinats a una altre inversió que es farà a Manacor.

Recordam que l’Ajuntament de Manacor és un dels Ajuntaments que destina manco doblers a l’esport. Des de l’època de la crisi a on totes les partides pressupostàries es varen reduir considerablement, aquest 2019, ha estat un dels anys on més doblers s’han destinats a l’esport, al voltants d’uns 450.000€. Ara l’excusa és que no s’han gastat el doblers i pel pressupost del 2020 la partida ha tornat a baixar a 250.000€, 200.000€ manco.Però aquesta excusa no ens serveix, ja que aquest equip de govern, es va constituir dia 15 de juny, per tant hi hagués hagut temps al manco de fer les inversions que hi havia pressupostades.

 La Junta de Districte de Porto Cristo, a la que tenen representació tots els partits que estan a l’Ajuntament de Manacor,acordarem per unanimitat fer una sèrie de propostes conjuntes de cara als pressupost de 2020. Entre elles hi havia el canvi de gespa i reg del camp de Ses Comes, idò aquesta com tan d’altres, no s’ha tingut en compte,això sí, el Batle va dir que a lo millor mirarien si podia sortir d’alguna altre partida per no haver d’esperar al 2021.

A més aquests dies, que som a Nadal,ens hem adonat compte de l’importància que té Porto Cristo per aquest  equip de govern. L’importància que té un poble que té sentiment propi.

Ens han deixat a Porto Cristo sense gens de decoració de Nadal i en un mancança d’enllumenat molt important. Hem arribat al punt que els mateixos veïns han près part en posar la decoració.

Això suposa un greuge comparatiu amb els ciutadans de la resta del municipi, ja que a Manacor,tota la decoració la paga l’Ajuntament i a Porto Cristo la paguen els veïns.

És així com poc a poc veiem que Porto Cristo fa una passa enrere i torna a considerar-se per aquest equip de govern una barriada més de Manacor, allà a on les inversions que tenen a veure amb l’estiu seran fetes i les que son cosa de tota la gent que vivim durant els 365 dies de l’any, es veuran retallades.Així, el camp de fútbol de ses Comes, utilitzat durant tot l’any per una gran quantitat d’equips de Porto Cristo, haurà d’esperar un poc més, tal vegada quan sobri algun dobler a Manacor.

Veiem així com tornam enrera 25 anys, quan a Porto Cristo no tenia qui mirava per ell i la CENTRALITZACIÓ s’apodera de tot el nostre poble. A lo millor no importa que la delegada o delegat visqui a Porto Cristo ( com pensen ells), pero que si que hi tenguin la implicació i dedicació necessària per dur endavant tot el que necessita el  nostre poble”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad