La SAM té més de 250 comptadors d’aigua a punt de tallar per no pagar

L’empresa municipal informa que majoritàriament es tracta de canvis de domicili o locals comercials

La SAM (l’empresa municipal que s’encarrega de gestionar el servei d’aigua potable) està començant a donar de baixa comptadors per falta de pagament. En la gran majoria dels casos es tracta d’usuaris que no tingueren en compte que els havien de donar de baixa en canviar de domicili o deixar un local comercial. Així ja s’han autoritzat els dos primers talls de subministrament. N’hi ha 42 més a l’Ajuntament pendents d’autorització, 67 pendents de publicació al BOIB, 72 enviats en segon avís i 72 més enviats en primer avís als abonats afectats.

Aquest final d’any hi haurà importants canvis en els procediments de pagament de les factures del subministrament d’aigua a Manacor. A partir del 2020 la SAM entregarà cartes de pagament als usuaris que acudeixin a pagar els rebuts que tenguin pendents de forma presencial. Amb aquestes cartes es podrà anar a pagar a una entitat bancària.

L’Ajuntament recomana als usuaris que domiciliïn els rebuts

Es recomana als usuaris que per evitar molèsties domiciliïn els seus rebuts. De fet, s’està treballant a la SAM per millorar el portal informàtic i permetre que, en uns mesos, es puguin fer diversos tràmits a distància. Actualment ja es pot descarregar la factura en línia.

Aquestes mesures formen part de la modernització del servei d’aigües. La SAM està dedicant importants esforços en millorar la qualitat del subministrament. A part dels treballs de sectorització de la xarxa també s’ha abordat la part administrativa.

En aquest sentit, s’està procedint a regularitzar la situació dels abonats. El personal administratiu de la SAM s’ha reforçat aquest darrer any per poder millorar el servei que es dóna als usuaris. D’una banda, s’estan actualitzant les dades, ja que s’ha detectat que en molts casos estaven desfasades i  podien correspondre a anteriors titulars. Així s’està contactant amb els usuaris a fi de completar-les.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad