Crítiques veïnals per la poca il·luminació nadalenca a Porto Cristo

Tant l’Associació de Veïnats com AIPC protesten per la manca d’ornamentació en comparació amb Manacor

Membres de l’Associació de Veïnats de Porto Cristo han mantingut aquest dilluns una reunió amb el responsable municipal de la Zona Costanera, Sebastià Nadal, per demanar explicacions sobre el pobre enllumenat nadalenc que enguany s’ha instal·lat als carrers del poble. “Una cosa és, que no col·loquin llums de nadal per falta de puns de conexió, i l’altre que no posin res de res, tan difícil no és!”, protestaven els veïnats fa uns dies, i argumentaven que una solució “seria que ens facilitin ornamentació i col·locarla nosaltres, voluntaris/es. Per barris, en varis dies. A tothom li agrada poder tenir el Nadal dins el poble“.

Segons els ha informat el regidor però, el problema és que no hi ha punts de conexió suficients i que per enguany difícilment en podran posar més. Nadal els ha explicat que així com els altres anys es conectaven a les faroles, la normativa ara ja no ho permet. L’Ajuntament diu també que fa unes setmanes es va convocar a l’Associació de Comerciants sense massa èxit.

“Els llums des port els van dur a Manacor, varen vestir ben vestit el poble i es varen oblidar de Porto Cristo, penós! Llastimós!!”, critica l’Associació a través de les xarxes socials. “Això és una vergonya! És una situació discriminatòria. Ens hem oferit per ornamentar el que faci falta, volem el Nadal pels carrers, l’han cagada però bé!” conclouen.

AIPC també critica la poca ornamentació “ara que tornam a ser tan sols una barriada”

Per la seva banda, l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), també ha recordat que en aquest sentit “hem tornat 25 anys enrera” i mostren al seu Facebook una serie de fotografies amb els carrers ornamentats. “Mai hem estat un poble que hem possat molts de llums de Nadal al carrers, això ho hem de reconèixer, però des de que tornam a ser tan sols una barriada més de Manacor ó el Districte 5, la cosa encara és més greu”, i enumeren els llums d’enguany: “Dos arbres de Nadal, un a la Plaça de Joan Moratille i un a la Plaça de s’Aljub, un llum a davant l’església, dues estrelles al Passeig de la Sirena, quatre bolles a les faroles del c/Sant Jordi, de les que tres estan apagades i sis llums al c/del Port dels que dos estan apagats. Res, tot un èxit d’il·luminació”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad