A la fi dues victòries seguides

El ConectaBalear aconsegueix la seva primera victòria a casa 3 a 2 contra el Vecindario

El ConectaBalear no tan sols va inaugurar dissabte el marcador de victòries a casa guanyant el Vecindario, sino que va reactivar les seves opcions per optar a la Copa del Rei i a més aconsegueix juntar dues jornades seguides de bons resultats per primera vegada en la seva segona presència a la Superlliga masculina de voleibol. Això permet treure el cap i allunyar-se de la zona de descens per instal·lar-se a la part mitjana de la taula. 

El primer set l’intercanvi de punts inicial va quedar romput passat el 9-9 i els canaris es van escapar de set punts. No obstant això, una tímida reacció de l’equip manacorí va aconseguir remuntar el set situant-se 15-19. Però finalment el Vecindario va errar menys i sen va dur el parcial per 23-25.

Segona màniga que es va iniciar novament amb escàs marge entre els dos equips. Decisions arbitrals tenses van enrarir el set. No obstant això, una actuació encertada de Vanole i un altre bloqueig de López van aconseguir remuntar fins el 12-13. Tampoc hi hagué el cop d’efecte final i l’equip local tornava a perdre el set. Zero a dos.

El tercer parcial va començar amb millor encert, més connexió i un joc més ordenat. Una rematada de Javier Sánchez pel centre i un atac de Monfort per la punta paralitzava l’avanç del ConectaBalear, que malgrat tot, no es va donar per vençut. Thiago Vanole va encadenar dos punts seguits de servei i atac, però la seva ratxa va acabar amb el segon servei fora de l’àrea. Amb un 15-13 a favor del ConectaBalear i un atac brillant de Rodríguez primer i de Vanole després, el parcial es va posar de la banda del CV Manacor 25-21.

El quart fou el set en el qual es va veure un ConectaBalear més ordenat i amb menys percentatge d’error. Es van invertir les dinàmiques de joc i els locals van començar amb avantatge, malgrat que els visitants no van llançar la tovallola en cap moment. Un emocionant set que va certificar Rodríguez amb una rematada inapel·lable.

A la loteria de el tie break, els locals van començar amb bon peu i van aconseguir col·locar-se amb un 8-5 i serioses dificultats del visitant per aturar la dinàmica del ConectaBalear, que va sentenciar per seguir amb el somni coper.

FITXA TÈCNICA: CONECTABALEAR CV MANACOR-VECINDARIO ACE GRAN CANÀRIA:

PARCIALS: (23-25), (18-25), (25-21), (25-22), (15-11).

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Lorente R., Costa J., Vanole T., López D., Marqués R. Rodríguez A. y Català A. (L). També jugaren Palacios P., Rey J.A., Palomares S. y Gibanel S.

VECINDARIO ACE G. CANARIA: Moisés C., Sanchez J., Monfort J., Caviballi C., Biliato L., Híster M. y Ruimán S. (L). També jugaren De Carvalho C., Gallardo R., Rodríguez A. y Ocampo M.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad