A la fi dues victòries seguides

El ConectaBalear aconsegueix la seva primera victòria a casa 3 a 2 contra el Vecindario

El ConectaBalear no tan sols va inaugurar dissabte el marcador de victòries a casa guanyant el Vecindario, sino que va reactivar les seves opcions per optar a la Copa del Rei i a més aconsegueix juntar dues jornades seguides de bons resultats per primera vegada en la seva segona presència a la Superlliga masculina de voleibol. Això permet treure el cap i allunyar-se de la zona de descens per instal·lar-se a la part mitjana de la taula. 

El primer set l’intercanvi de punts inicial va quedar romput passat el 9-9 i els canaris es van escapar de set punts. No obstant això, una tímida reacció de l’equip manacorí va aconseguir remuntar el set situant-se 15-19. Però finalment el Vecindario va errar menys i sen va dur el parcial per 23-25.

Segona màniga que es va iniciar novament amb escàs marge entre els dos equips. Decisions arbitrals tenses van enrarir el set. No obstant això, una actuació encertada de Vanole i un altre bloqueig de López van aconseguir remuntar fins el 12-13. Tampoc hi hagué el cop d’efecte final i l’equip local tornava a perdre el set. Zero a dos.

El tercer parcial va començar amb millor encert, més connexió i un joc més ordenat. Una rematada de Javier Sánchez pel centre i un atac de Monfort per la punta paralitzava l’avanç del ConectaBalear, que malgrat tot, no es va donar per vençut. Thiago Vanole va encadenar dos punts seguits de servei i atac, però la seva ratxa va acabar amb el segon servei fora de l’àrea. Amb un 15-13 a favor del ConectaBalear i un atac brillant de Rodríguez primer i de Vanole després, el parcial es va posar de la banda del CV Manacor 25-21.

El quart fou el set en el qual es va veure un ConectaBalear més ordenat i amb menys percentatge d’error. Es van invertir les dinàmiques de joc i els locals van començar amb avantatge, malgrat que els visitants no van llançar la tovallola en cap moment. Un emocionant set que va certificar Rodríguez amb una rematada inapel·lable.

A la loteria de el tie break, els locals van començar amb bon peu i van aconseguir col·locar-se amb un 8-5 i serioses dificultats del visitant per aturar la dinàmica del ConectaBalear, que va sentenciar per seguir amb el somni coper.

FITXA TÈCNICA: CONECTABALEAR CV MANACOR-VECINDARIO ACE GRAN CANÀRIA:

PARCIALS: (23-25), (18-25), (25-21), (25-22), (15-11).

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Lorente R., Costa J., Vanole T., López D., Marqués R. Rodríguez A. y Català A. (L). També jugaren Palacios P., Rey J.A., Palomares S. y Gibanel S.

VECINDARIO ACE G. CANARIA: Moisés C., Sanchez J., Monfort J., Caviballi C., Biliato L., Híster M. y Ruimán S. (L). També jugaren De Carvalho C., Gallardo R., Rodríguez A. y Ocampo M.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad