El nou reglament de Ses Verdures preveu un bar interior

L’Ajuntament aprova aquest dilluns la nova normativa, que preveu sancions per a qui abandoni el trast permanentment

L’ajuntament de Manacor du a aprovació aquest dilluns horabaixa a partir de les 19 hores, el nou reglament que a partir d’ara marcarà les normes de joc a la plaça de Ses Verdures, una mesura molt necessària i demandada pels propis places que per exemple, permetrà sancionar aquells que tot i pagar el lloguer no vagin mai a vendre i deixin el seu trast buit de manera continuada o deixarà la possibilitat per primera vegada d’instal·lar un bar interior que doni una mica més de vida i retengui als compradors.

L’encarregada municipal de la plaça, Cristina Capó, apuntava fa uns dies, que ara ja es podran adjudicar la resta de paradetes que estan buides, el que farà que s’ompli a la fi tot l’espai. La darrera vegada només es va treure per un periode de tres mesos, el que va fer que a molts aspirants no els compensés ni muntar res, ni deixar la teva feina o fer-hi cap inversió, si després no s’asseguraven quedar-hi. Ara el periode serà d’entre deu i quinze anys.

Pel que fa a la peixateria, ja s’han presentat les ofertes. Surt a 4.500 euros a l’any, és a dir que no costarà ni 400 euros al mes de lloguer. L’Ajuntament ja ho té tot preparat per dins, i només hi falten ganivets i una bàscula. Un factor que, conjuntament amb la posada en funcionament de la resta de parades i d’un bar-cafeteria, podria animar la vida econòmica i social de la plaça.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad