Inici de la recollida orgànica a Porto Cristo amb algunes bosses al carrer

La posada de nous contenidors marrons i la retirada d’alguns altres provoca algunes imatges incíviques

L’inici de la recollida orgànica a Porto Cristo i s’Illot ja està en marxa. Per això s’ha incorporat als quatre contenidors de reciclatge que ja hi havia, un cinquè nou de color marró, específicament pensat per deixar-hi més que res les restes de menjar, és a dir, residus orgànics. Per poder fer-los servir és necessari primer tenir unes tagetes aposta, que permetran a l’Ajuntament saber quin són els veInats que més hi aporten, i per tant a qui se li pot rebaixar el rebut de fems. De fet aquest mateix dimecres unes 200 persones han acudit a la xerrada a la Junta de Districte per la implementació de la fracció orgànica.

 

Explicació del regidor Sebastià Llodrà a Portocristo

 

Aquesta inclusió però, també ha duit una renovació dels punts de recollida i la retirada de diferents contenidors grisos que fins ara estaven dispersos per avingudes i carrers del poble. El que ha provocat algunes escenes incíviques per part d’aquells que no entenen que, si ja no hi ha contenidor, no s’hi pot deixar la bossa com si encara hi fos.

Precisament l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) se n’ha fet ressò al ser mur de Facebook: “Aquesta setmana ha començat un nou sistema de recollida de fems dins el nostre poble. Per això trobareu als punts que hi ha cinc contenidors, envasos, vidre, paper, rebuig i orgànic. Per utilitzar el contenidor de l’orgànic heu d’anar a l’oficina municipal per que vos facilitin la targeta. Per altre banda, allà a on no hi ha contenidors (i abans n’hi havia) ara NO es pot deixar la bossa, així com es veu a les imatges. Si volem que el nostre poble estigui net, hem de contribuïr entre tots”.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad