Consulta el programa d’actes de les Festes de Nadal

Les festes de Nadal ja són aquí, i l’Ajuntament ja ha donat a conèixer els gairebé 150 actes organitzats des d’aquest mateix dijous, dia de l’encesa de llums a Sa Bassa, a partir de les 18 hores, fins a l’arribada dels Reis d’Orient a l’avinguda des Parc i cap a Baix des Cós, l’horabaixa del dia 5 de gener. Aquí teniu el programa en pdf per si el voleu clicar i consultar. Bones festes a tothom!

Programa de Festes de Nadal de Manacor 2019-2020

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad