Lluita de llaços a la carretera de Cala Murada

La llaçada groga en favor dels presos catalans es trasforma en qüestió d’hores en una bandera espanyola

La carretera d’accés a la localitat manacorina de Cala Murada ha estat aquest dies el punt de fricció entre qui manifesten el seu suport als presos polítics catalans a través del llaç groc, i el qui s’han sentit ofesos i ràpidament han reaccionat. Aquest dissabte uns dels cap visibles de Vox a Manacor, José Antoni Argiz, publicava al seu mur de Facebook, la seva sorpresa i indignació en trobar-se el símbol del Procés a la carretera i deia: “Por si a estas alturas alguien todavía no lo tenía claro es obvio y evidente que ya tenemos a los #separatistas entre nosotros y trabajando para incluir a #Mallorca, y las #Baleares, en ese “invento” que ellos denominan “països catalans”. ¡¡¡Tenemos que reaccionar antes de que sea demasiado tarde si no queremos vernos abocados a lo que está sucediendo en #Cataluña!!!”, incloent-hi els hashtags #APorEllos #SinComplejos i #LaResistencia.

Unes hores després, curiosament la llaçada ja estava ‘tunejada’ amb dues bandes vermelles a la part interna i externa, formant el que seria una bandera espanyola. El mateix Argiz, ho tornava a fer saber al seu mur: “Esta mañana ha aparecido debidamente tuneado el “lazo amarillo” que los #separatistas pintaron ayer en la carretera de entrada a Cala Murada, uno de los núcleos urbanos del término municipal de #Manacor. ¡¡¡Acción=Reacción!!!”, finiquita l’ex del PP i UPyD a Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad