Lluita de llaços a la carretera de Cala Murada

La llaçada groga en favor dels presos catalans es trasforma en qüestió d’hores en una bandera espanyola

La carretera d’accés a la localitat manacorina de Cala Murada ha estat aquest dies el punt de fricció entre qui manifesten el seu suport als presos polítics catalans a través del llaç groc, i el qui s’han sentit ofesos i ràpidament han reaccionat. Aquest dissabte uns dels cap visibles de Vox a Manacor, José Antoni Argiz, publicava al seu mur de Facebook, la seva sorpresa i indignació en trobar-se el símbol del Procés a la carretera i deia: “Por si a estas alturas alguien todavía no lo tenía claro es obvio y evidente que ya tenemos a los #separatistas entre nosotros y trabajando para incluir a #Mallorca, y las #Baleares, en ese “invento” que ellos denominan “països catalans”. ¡¡¡Tenemos que reaccionar antes de que sea demasiado tarde si no queremos vernos abocados a lo que está sucediendo en #Cataluña!!!”, incloent-hi els hashtags #APorEllos #SinComplejos i #LaResistencia.

Unes hores després, curiosament la llaçada ja estava ‘tunejada’ amb dues bandes vermelles a la part interna i externa, formant el que seria una bandera espanyola. El mateix Argiz, ho tornava a fer saber al seu mur: “Esta mañana ha aparecido debidamente tuneado el “lazo amarillo” que los #separatistas pintaron ayer en la carretera de entrada a Cala Murada, uno de los núcleos urbanos del término municipal de #Manacor. ¡¡¡Acción=Reacción!!!”, finiquita l’ex del PP i UPyD a Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad