Les marques i els secrets dels cercadors d’aigua. Rafel Perelló ens ho descobreix

Saps quina és la marca, les línies a la mà que poden demostrar qui és un bon cercador d’aigua?. Com sabien els pagesos on hi podia haver una veta d’aigua subterrània? Quin dia podia ser el més propici?. Aquesta setmana l’expert en tradicions mallorquines del segle passat, Rafel Perelló, es trasllada a l’ermita manacorina del Puig de sant Llúcia per sorprendren’s. Mira el vídeo hi ho entendràs.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad