El ConectaBalear sorprèn per a bé: guanya a Santander 0 a 3

Romp amb la línia negativa de les darreres jornades amb un gran resultat

El CB Club Voleibol Manacor ha tornat a sorprendre una vegada més. Però aquesta vegada per a bé, com sol ser la tònica d’aquesta segona temporada a la Superlliga, guanyant a fora camp per 0 sets a 3 a Santander i deixant una sensació molt distinta a la mostrada a les darreres jornades, sobretot al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, on encara no ha fet bò el factor pista. “Ho podem resumir així: respecte, treball en equip i esforç”, deien just acabar el partit jugadors i equip tècnic. “Que les pedres al camí també serveixen i és just per aprendre i sobretot, per entendre que les coses passen quan es fan amb passió, dedicació i esforç”.

⁣⁣Voley Textil Santanderina 0-3 ConectaBalear CV Manacor⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣0-1 (23-25)⁣, 0-2 (19-25), 0-3 (23-25)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad