El ConectaBalear sorprèn per a bé: guanya a Santander 0 a 3

Romp amb la línia negativa de les darreres jornades amb un gran resultat

El CB Club Voleibol Manacor ha tornat a sorprendre una vegada més. Però aquesta vegada per a bé, com sol ser la tònica d’aquesta segona temporada a la Superlliga, guanyant a fora camp per 0 sets a 3 a Santander i deixant una sensació molt distinta a la mostrada a les darreres jornades, sobretot al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, on encara no ha fet bò el factor pista. “Ho podem resumir així: respecte, treball en equip i esforç”, deien just acabar el partit jugadors i equip tècnic. “Que les pedres al camí també serveixen i és just per aprendre i sobretot, per entendre que les coses passen quan es fan amb passió, dedicació i esforç”.

⁣⁣Voley Textil Santanderina 0-3 ConectaBalear CV Manacor⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣0-1 (23-25)⁣, 0-2 (19-25), 0-3 (23-25)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad