Aproscom i Estel de Llevant fan la decoració de Nadal

L’avinguda Antoni Maura (Na Camel·la) ja llueix com si fos un gran arbre de Nadal. Com si bolles, corones i paquets de regal vermells pengessin de les branques verdes de ca nostra. Aquestes darreres setmanes el servei ocupacional d’Aproscom Fundació i usuaris d’Estel de Llevant han estat molt ocupats creant la decoració de nadalenca que l’ajuntament de Manacor va poc a poc col·locant per la ciutat. I el resultat està essent ben espectacular.

Cal recordar que la decoració inclou també enguany un enllumenat potent des de la Plaça de sa Mora fins la del Mercat, amb la plantada de diferents arbres de 10 metres d’alçada a distints indrets com la mateixa plaça de sa Mora, la de Sant Jaume o la de Na Camel·la. S’il·luminarà tant el carrer de Ciutat com el de Francesc Gomila, i a Baix des Cós es substituiran els fins ara tradicionals llaços vermells per llums nadalenques clàssiques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad