Els cotxes precintats ja ocupen mitja planta del parking de Sant Jaume

Veïnats i usuaris protesten perquè lleven espais molt demandats i donen mala imatge

La segona planta del l’aparcament subterrani de la plaça de Sant Jaume de Manacor (de 176 places de capacitat), presenta un aspecte poc gratificant per a qui vol estacionar-hi el seu vehicle. Fins a una quarantena de cotxes i furgonetes amb distints precintes de la Policia Local i ordres d’embargament dels Jutjats, romanen amb vidres romputs, rodes punxades i portes i tubs d’escapament penjant, a l’espera que l’Ajuntament habiliti el nou depòsit oficial.

 

Una filada de cotxes en mal estat omplen el parking

 

Són nombrosos els veïnats i usuaris que han protestat els darrers mesos per l’estat d’aquest espai, “per la mala imatge i perquè sentim que pot arribar a ser perillós per la seguretat”. No de bades, en alguns casos, els vehícles presenten taques d’oli que podrien arribar a causar problemes pels qui entren i surten amb presses i no s’hi fixin. De fet, i maldament hi hagi tota una filera de cotxes precintats i plens de pols un darrera l’altra, també n’hi ha d’altres dispersos en distintes zones de la mateixa planta, el que fa que la sensació de deixadesa sigui més accentuada.

En tot cas, l’Ajuntament n’és conscient i ja ha dit que es tracta d’una situació provisional, que perdurarà fins que no s’habiliti el depòsit previst devora el parc verd, a l’entrada de Manacor venint de Felanitx, pel qual ja s’ha inclós una partida pressupostària en els comptes de 2020, que puja a prop dels 250.000 euros. La responsable d’Hisenda, Cristina Capó, explica que d’aquesta forma es podran alliberar aquestes desenes de places i posar-les a disposició dels usuaris que vulguin llogar-les.

La Sala ha pressupostat 250.000 euros per habilitar un nou depòsit devora el Parc Verd

I és que actualment la SAM, la societat anònima que gestiona l’aigua i els aparcaments municipals, té una llista d’espera de 121 places. Per això precisament és pel que més es queixen els veïnats de la zona, que ara mateix no entenen com la Sala no pot trobar un altre espai distint on posar els vehicles, tenint en compte l’alta demanda.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad