Una bústia per poder tornar els llibres les 24 hores

El servei de bibilioteques de l’ajuntament de Manacor va innovant per fer més senzilla la vida dels seus usuaris. En aquest cas ha instal·lat, a la cantonada de la plaça des Convent amb el propi monument patrimonial, una gran bústia on es podran tornar els llibre trets de les biblioteques manacorines, sense necessitat ni d’haver d’anar a la sala ni d’haver d’esperar que estigui oberta al públic, ja que es tracta d’un servei 24 hores, per incentivar la lectura i crear hàbits responsables.

Actualment la biblioteca del Claustre té obert de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h. Mentre que l’horari d’estiu (coincidint amb les vacances escolars): és de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad