El forat per on es tomen dues plantes del Principal

La imatge és impactant i és d’aquest mateix dimecres. En ella es pot distingir perfectament la mida del gran forat per on es van depositant els materials d’obra que surten d’haver de tirar abaix un poc més de dues plantes del aparcaments del Principal. La fotografia és feta de la part de darrera. Abaix el carrer den Venturós, on residia la senyora que va interposar la denuncia que ha acabat amb una sentència judicial que obliga als propietaris a fer entrar les màquines per cumplir. L’excés de construcció en altura li tapava la llum del sol que abans sí que arribava a ca seva. De vegades val més estar segur de la normativa abans de començar a construïr.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad