Els escolars omplen l’auditori amb una sola veu

Centenars d’alumnes de 5è i 6è de primària del municipi es reuneixen per cantar contra el masclisme

Més de 500 alumnes de les escoles de Manacor s’han reunit aquest dimarts a l’auditori per a realitzar un concert en rebuig a la violència masclista. Aquesta activitat, s’ha dut a terme per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona. El concert ha constat de diverses cançons, una per escola, cercant la conscienciació ciutadana amb cançons del Diluvi, Alaska y Dinarama, Le Butcherettes, Roba Estesa, Gossa Sorda, el Gran Showman, Pupil·les, Rozalén i els Pets.

La regidora d’Igualtat, Carme Gomila, ha destacat l’esforç de la feina conjuntat entre centres i ha volgut agrair la tasca dels educadors socials de l’Ajuntament i la col·laboració del Conservatori Municipal de Música i del Conservatori Superior de les Illes Balears. “És molt important la feina conjunta entre totes i tots per tal de fer poble i compartir lluites com, per exemple, posar el feminisme al centre de la política municipal”, ha apuntat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad