Els escolars omplen l’auditori amb una sola veu

Centenars d’alumnes de 5è i 6è de primària del municipi es reuneixen per cantar contra el masclisme

Més de 500 alumnes de les escoles de Manacor s’han reunit aquest dimarts a l’auditori per a realitzar un concert en rebuig a la violència masclista. Aquesta activitat, s’ha dut a terme per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona. El concert ha constat de diverses cançons, una per escola, cercant la conscienciació ciutadana amb cançons del Diluvi, Alaska y Dinarama, Le Butcherettes, Roba Estesa, Gossa Sorda, el Gran Showman, Pupil·les, Rozalén i els Pets.

La regidora d’Igualtat, Carme Gomila, ha destacat l’esforç de la feina conjuntat entre centres i ha volgut agrair la tasca dels educadors socials de l’Ajuntament i la col·laboració del Conservatori Municipal de Música i del Conservatori Superior de les Illes Balears. “És molt important la feina conjunta entre totes i tots per tal de fer poble i compartir lluites com, per exemple, posar el feminisme al centre de la política municipal”, ha apuntat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad