Què hi feia un curander al soterrani del Cafè s’Hípica? Rafel Perelló ens ho explica

El gran coneixedor de la cultura popular i supersticiosa mallorquina, Rafel Perelló, ens conta avui la història d’Antoni Amer ‘Pallerenca’, un curander que guaria les cremades a distància des del Cafè de s’Hípica, o la dels poders que adquirien els Paus, aquells nascuts en periode de la conversió del sant. O del dejuni de Sant Llorenç…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad