El Manacor remunta als darrers minuts contra el Santa Catalina At.

Els de Na Capellera guanyen 2 a 1 i evita ficar-se en problemes a la classificació

Diuen que amb el patiment la victòria és més festejada. Si és així, ahir el CE Manacor va tenir una alegria grossa. Primer per haver evitat una setmana més baixar fins a la zona més perillosa de la classificació de la Tercera Divisió del futbol balear i després per completar una remuntada que a mitjan segona part no semblava massa possible.

El partit va començar molt bé pels locals, que tot i no marcar van crear una ocasió que va anar al pal dins el primer minut de partit. Poc després en tengué unes quantes més, que obligaren tant a la defensa com al porter del Santa Catalina Atlètic a desxondir-se de valent. Però la cosa es va anar apagant així com passaren els minuts. El Manacor va tornar a sortir sense dos homes clau com Barbón i Nico, i això es va notar.

El Santa Catalina es va avançar als darrers instants de la primera part

Poc a poc i sense saber massa bé com, els manacorins es van veure tancats dins la seva pròpia àrea durant masses minuts. I encara que la sensació de perill per part del Santa Catalina mai va arribar a ser important, sí que varen aconseguir avançar-se en el marcador fruit d’un mà a mà entre Riutort i el porter Antoni Fons, minuts abans que l’àrbitre pités el final d’uns primers 45 minuts massa avorrits per ser recordats.

A la segona part, el Manacor va intentar estirar línies des del principi, i va tornar a enviar un retruc dins l’area petita del Santa Catalina al pal esquerra de la porteria defensada per Fernández. Instants més tard un altre xut quasi fa entrar el porter més enllà de la línia de gol, però el jutge de banda no fa fer menció.

Molts de minuts i uns quants cóners després, Barbón, ja incorporat al partit, va treure des del racó esquerra perquè l’altre que faltava, Nico, la pentinés cap a l’esquadra, ja al minut 82. Almanco s’havia empatat un partit que podia ser molt perillós i que de perdre’s hagués posat en un bon compromís als de Na Capellera, tenint el compte les sortides a fora camp. Però afortunadament, quatre minuts després, l’equip de David García, va fer el 2 a 1 final, a carrec de Gili en segona jugada.

A partir d’aquí el Manacor va aplicar la norma que l’equip visitant va fer servir durant tot el partit, és a dir, perdre temps en les tretes de banda i exagerant les faltes per estar més estona estirat damunt la gespa. Al final, i després d’uns sis minuts de descompte, cares d’alegria i sensacions d’haver evitat una derrota molt perillosa.

Alineacions:

Manacor: Antoni Fons, Antoni Martorell, Anthony Vega, Lluis Diaz, Joan Roig, Adrian Hernandez, Bartolome Sancho, Sergi Brunet, Marc Serra, Gabriel Gili y Ignacio Salama.

Substitucions: Nicolas Rubio per Ignacio Salama (min.56), Francisco J Barbon per Anthony Vega (min.66) y Ren Kurosawa per Lluis Diaz (min.78)

Santa Catalina At: Nicolas Fernandez, Daniel Morro, Daniel Alvarez, Ivan Rodriguez, Bartomeu Riutord, Ignacio De Dios Accornero Marín, Sergio Herreros, Monir Abdeselam, Antonio Trujillo, Miguel Mesquida y Dressy Rod.

Substitucions: Daniel Rodriguez per Miguel Mesquida (min.65), Juan A Sampedro per Ignacio Accornero Marín (min.72) y Javier Moreno per Antonio Trujillo (min.81).

Gols: 0-1 Bartomeu Riutord (min 39), 1-1 Nico Rubio (min 82) y 2-1 Gabriel Gili (min 86)

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad