El ConectaBalear cau contra el darrer i es complica la vida

Perd novament a Manacor per 2 a 3 contra el CV Melilla en un mal partit

El ConectaBalear s’allunya cada vegada més de la zona intermitja de la classificació de la Superlliga de voleibol, després de perdre en el tie break davant el cuer, CV Melilla. El partit, disputat al poliesportiu Miquel Àngel Nadal, semblava perillós per la gran necessitat de tots dos equips de sumar: el visitant amb zero punts i els de Manacor sense inagurar victòries encara a casa. La desconfiança i la pressió han pogut aquest dissabte amb els homes de Jaume Febrer, que un cop més han desaprofitat les seves rendes inicials per anar perdent punts que a la fi li han estat necessaris en els dos darrers sets per tancar el partit.

Ha estat un partit estrany, amb alts i baixos en els dos equips. El Conectabalear ha iniciat el primer set amb una renda favorable de cinc punts i l’ha tancat en positiu. Aspecte semblant al que ha protagonitzat el Melilla al segon. El tercer ha estat el de la recuperació per als de Manacor, que no han pogut però, ni amb el quart i al tie break.

L’entrenador local es mostrava contrariat en acabar el partit

El CV Melilla aconsegueix així un impuls important, amb dos punts. De fet, el propi entrenador local, Jaume Febrer, es mostrava contrariat a la fi de el partit afirmant no entendre “com es pot guanyar un set per 25-10 per acabar perdent els dos últims de la manera en què ho hem fet”. El tècnic manacorí no ha volgut perdre el temps en lamentacions i ha declarat que “toca seguir remant”. Els dos propers partits són complicats, amb un Tèxtil Santanderina fort i un Vecindario que intentarà aprofitar el factor local. Per Febrer, “ara és el moment d’analitzar què ha pogut passar i aixecar-nos”.

FITXA TÈCNICA: CONECTABALEAR CV MANACOR-CV MELILLA: 2-3

PARCIALS: (25-16 / 21-25 / 25-10 / 18-25 / 10-15)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR: R. Lorente, A. Rodríguez, D. López, A. Català (L), R. Marqués, T. Vanole y J.F. Cabrer. También jugaron J. Víctor, S. Gibanel, J. A. Rey, P. Palacios y S. Palomares.

CV MELILLA: M. Faisal, El Mahdi T., Palharini M., Campelo G. Alcober F. (L), Bastos A. y Fernandez F. También jugaron Dos Santos C.A y Azmi I.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad