Una discussió al centre acaba amb paperines de droga enmig del carrer

Aquest passat dilluns al centre de Manacor, uns veïnats alertaren al 091 de la Policía Nacional en sentir una forta discussió. Es tractava d’un home de nacionalitat dominicana i 45 anys d’edat que discutia de forma ostentosa amb el que va resultar ser la seva exparella, que li acabava de treure els trastos defora del domicili. Ràpidament els agents van veure que entre els objectes es distingia clarament un pot de vidre amb una substància blanca i un gran nombre de bossetes.

El que després dels pertinents anàlisi va resultar ser una ‘roca’ de cocaïna i 30 paperines de la mateixa droga preparada per a la seva venda, amb un pes total de 80 grams. El que va suposar la detenció immediata de l’home al qual ara se l’imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad