Multa de 750 euros per deixar una gelera devora un contenidor

La Policia Local de Manacor ja ha començat a fer cumplir l’ordenança municipal de residus, i ha imposat aquests dies una multa de 750 euros a un veïnat del carrer Pare Benet Riera, per haver abandonat una gelera devora un contenidor ‘normal’ i no fer l’esforç de dur-la a l’ecoparc o simplement cridar al telèfon gratuït que té la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament per passar a recollir els voluminosos a la porta de casa. Així mateix la Policía també ha sancionat amb sancions lleus (de 50 a 150 euros) a dos propietaris de cans que els van deixar sense corretja a un parc municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad