Multa de 750 euros per deixar una gelera devora un contenidor

La Policia Local de Manacor ja ha començat a fer cumplir l’ordenança municipal de residus, i ha imposat aquests dies una multa de 750 euros a un veïnat del carrer Pare Benet Riera, per haver abandonat una gelera devora un contenidor ‘normal’ i no fer l’esforç de dur-la a l’ecoparc o simplement cridar al telèfon gratuït que té la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament per passar a recollir els voluminosos a la porta de casa. Així mateix la Policía també ha sancionat amb sancions lleus (de 50 a 150 euros) a dos propietaris de cans que els van deixar sense corretja a un parc municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad