Educació rescindeix el contracte d’obres de Ses Comes però no assegura acabar a temps

La Conselleria informa a l’ajuntament de Manacor que intentarà tornar a adjudicar l’obra per via d’urgència

La conselleria d’Educació ha decidit finalment rescindir el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes de Porto Cristo, una vegada ha constatat els continus incompliments per part de l’empresa adjudicatària, Sin-tec SL.

El director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante acompanyat del gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures  Educatives (IBISEC), Miquel Coll, s’han reunit aquest dilluns amb els representants de l’AMIPA i de l’equip directiu del CEIP Ses Comes; així com amb el regidor d’Educació, Cultura i Esports de Manacor, Mateu Marcè i el regidor delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal.

Educació confia que l’ampliació estigui enllestida per juny o juliol

En paraules del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, “aquesta situació no és habitual a l’administració i és una decepció per a tots. Però a partir d’avui ja s’està fent feina per tornar a licitar l’esperada ampliació del centre. A més, intentarem fer-ho per via d’urgència. Si tot va bé, les obres podrien estar enllestides pels propers mesos de juny-juliol, i ser una realitat pel proper curs 2020-21”

Les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes tenen un pressupost de més de 774 mil euros i un termini d’execució de sis mesos. Ara Educació estudia fer una nova licitació per via d’urgència, durant el mes de novembre. Tot apunta que les obres podrien estar finalitzades a l’estiu i ser una realitat pel proper curs 2020-21. Les obres contemplen les actuacions necessàries per l’eliminació de les quatre aules prefabricades i un bany modular existents, a la vegada que solucionaran els problemes d’espai del centre.

Mentre que el projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un nou mòdul amb quatre aules per educació infantil i un espai cobert en el pis superior perquè faci de gimnàs. D’aquesta forma es podrà aprofitar l’aula que actualment es fa sevir per fer educació física i arribar a les cinc aules que necessita el centre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad