Massa líder per un ConectaBalear que perd 3 a 0

L’Unicaja Almeria domina amb claretat i segueix invicte

El ConectaBalear CV Manacor no ha pogut repetir el resultat històric que va obtenir l’any passat al Moisés Ruiz d’Almeria, i ha punxat per primera vegada en aquesta temporada a fora camp. No ha pogut trencar en cap moment la precisió i l’encert de l’Unicaja Costa d’Almeria en els punts clau, tot i començar més ordenat i efectiu al principi del partit. Els errors en el servei i la defensa han acabat inclinant la balança pels de casa.

El trio format per Kukartsev, Hage i Pascal, que han sumat punts efectius, han estat clau per escapar-se en el marcador. En els dos primers sets, s’ha vist a un ConectaBalear encertat amb jugades brillants de el nou receptor Thiago Vanole i punts d’atac d’Angel Rodríguez, malgrat que l’oposat no ha tengut encert en el servei i ha estat a la vegada molt marcat en el bloqueig. Destacables també han estat les jugades del central Renato Marquès, servides pel col·locador Lorente, molt còmode a la pista del seu anterior club.

Malgrat tot l’equip de Jaume Febrer ha suportat amb dignitat als líders

Malgrat les lesions del ConectaBalear, que han entorpit el seu debut en la segona temporada de lliga, l’equip de Jaume Febrer ha suportat amb dignitat als líders indiscutibles de la Superlliga en els dos primers sets. No obstant això, el seu joc ha estat regressiu, anant de més a manco. Al tercer set, Unicaja Almeria ha apretat l’accelerador i s’ha arribat a col·locar onze punts per sobre del Manacor, 20-8, una avantatge ja definitiva.

PARCIALS: (25-20), (25-20), (25-11)

ALINEACIONS:

UNICAJA COSTA DE ALMERÍA: N. Amado, I. Sánchez, G. Hage, F. Almansa, P. Kukartsev, J.P. Diedhou y A. Fernández (L). También jugaron J. Sorian, V. Viciana, M. Ferrera, A. Casimiro, F. J. Iribarne y N. Baranov.

CONECTABALEAR CV MANACOR: R. Lorente, J.V. Costa, J.F. Cabrer, R. Marqués, T. Vanole, A. Rodríguez y A. Català (L). También jugaron P. Palacios, S. Gibanel, S. Palomares.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad