Luis Buñuel arriba aquest dijous al teatre

‘Buñuel en el laberinto de las tortugas’ és una pel·lícula d’animació que conta el rodatge de ‘Las Hurdes. Tierra sin pan’

El director de cinema Salvador Simó visitarà aquest dijous Manacor per presentar la seva pel·lícula Buñuel en el laberinto de las tortugas, una de les sorpreses cinematogràfiques d’aquesta temporada. Preseleccionada per a competir pels Oscar i els premis Goya, i nominada per als Premis del Cinema Europeu que enguany tendran lloc a Berlín a principis de desembre, la pel·lícula ja ha estat premiada a Annecy (França), el festival de cinema d’animació més prestigiós del món, entre altres premis i reconeixements.

Conta el rodatge de la mítica pel·lícula de Luis Buñuel ‘Las Hurdes. Tierra sin pan’

Basada en el còmic del mateix títol de Fermín Solís, la pel·lícula ens conta el rodatge de la mítica pel·lícula de Luis Buñuel Las Hurdes. Tierra sin pan en la mísera Espanya de 1932, un títol fonamental de la història del cinema estatal i censurat al moment de la seva estrena per les autoritats conservadores de la República de 1933, no es va poder projectar públicament fins tres anys després amb l’arribada de les noves autoritats republicanes del Frente Popular.
El col·loqui posterior a la projecció serà conduït per Jaume Salvà Lara, un dels majors experts en el món del còmic de les illes. Professor, escriptor, youtuber i autor de la secció La maquinació temerària, on va parlar de còmics al llarg de tretze anys al suplement cultural del Diari de Balears.
Aquesta activitat, que tendrà lloc aquest dijous 21 de novembre a les 19 h al Teatre de Manacor, està organitzada per 39 escalons, el Col·lectiu Dones de Llevant i el departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad