La Creu Roja de Manacor prepara la segona ‘Paella Solidària’

Serà el proper diumenge 24 i servirà per aconseguir fons pels projectes d’emergència social al municipi

Després de l’èxit de la seva primera edició, el proper diumenge 24 de novembre, la Creu Roja a Manacor celebrarà la Gran Paella Solidària. Una iniciativa que va néixer el 2018, amb l’objectiu d’aconseguir fons pels projectes d’emergència social que l’entitat duu a terme al municipi, i que donen cobertura a les necessitats bàsiques i a les urgències socials de les persones en situació de risc i/o d’exclusió social de la ciutat de Manacor i de la comarca.

Enguany, la fórmula de la iniciativa és la mateixa: paella més solidaritat. Els assistents podran col·laborar adquirint un tiquet solidari a l’oficina de la Creu Roja a Manacor (C/ Pere Llull, 8) que tendrà un cost de 12 euros per persona i que inclou picada, beguda, plat de paella, postres i cafè. Cal recordar que la Creu Roja de Manacor va ajudar el 2018 a més de 1.236 persones a través dels seus programes i projectes socials. Actualment, l’entitat compta amb el suport de més 821 socis i la col·laboració de més de 100 persones voluntàries.

Es poden fer reserves telefonant al 971 555 869.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad