La Creu Roja de Manacor prepara la segona ‘Paella Solidària’

Serà el proper diumenge 24 i servirà per aconseguir fons pels projectes d’emergència social al municipi

Després de l’èxit de la seva primera edició, el proper diumenge 24 de novembre, la Creu Roja a Manacor celebrarà la Gran Paella Solidària. Una iniciativa que va néixer el 2018, amb l’objectiu d’aconseguir fons pels projectes d’emergència social que l’entitat duu a terme al municipi, i que donen cobertura a les necessitats bàsiques i a les urgències socials de les persones en situació de risc i/o d’exclusió social de la ciutat de Manacor i de la comarca.

Enguany, la fórmula de la iniciativa és la mateixa: paella més solidaritat. Els assistents podran col·laborar adquirint un tiquet solidari a l’oficina de la Creu Roja a Manacor (C/ Pere Llull, 8) que tendrà un cost de 12 euros per persona i que inclou picada, beguda, plat de paella, postres i cafè. Cal recordar que la Creu Roja de Manacor va ajudar el 2018 a més de 1.236 persones a través dels seus programes i projectes socials. Actualment, l’entitat compta amb el suport de més 821 socis i la col·laboració de més de 100 persones voluntàries.

Es poden fer reserves telefonant al 971 555 869.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad