L’Ajuntament presenta un pressupost de 46,5 milions per a 2020

El que suposa un augment de gairebé tres milions respecte els comptes de l’any passat

L’ajuntament de Manacor ja té fets els comptes de cara a l’any que ve. Aquest dilluns horabaixa, el ple municipal va aprovar, de manera inicial i amb els onze vots a favor de l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE i Podem) i les deu abstencions de l’oposició, un pressupost que puja a més de 46,5 milions d’euros.

La regidora d’Economia, Cristina Capó, ha explicat avui que la xifra és quasi 2,9 milions més que la del 2019, que va ser de 43,7 milions d’euros. Els capítols I (Personal), dotat amb 17,6 milions i II (Béns i serveis), dotat amb 18,8 acumulen la major part del pressupost, representant conjuntament el 86,1%.

Els capítols IV (Transferències corrents), dotat amb 1,6 milions d’euros, i VII (Transferències de capital), dotat amb 507.961,61, són els destinats als organismes dependents de l’ajuntament de Manacor. Que, en principi, tendran el següent repartiment:

-Institut Públic del Teatre Municipal – 500.000 euros

-Escola Municipal de Mallorquí – 86.700 euros

-Patronat Municipal d’Esports – 552.150 euros

-Institució Pública Antoni Maria Alcover – 74.000 euros

-Estat de previsió ingressos i despeses de la SAM (xarxa d’aigua i aparcaments) – 2.954.592,58 euros

Capó ha deixat clar que “s’ha apostat per un pressupost més feminista, més social i més verd” i que “augmenta la partida per als pressuposts participatius en 70.000 euros”. Feta l’aprovació inicial, els grups polítics tenen quinze dies hàbils per presentar esmenes. Si no n’hi han els números quedarien aprovats de manera definitiva. Si n’hi ha, s’hauran de respondre i dur a ple per a la seva aprovació definitiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad