El sindicat STEI demana una “solució urgent” per l’escola de Ses Comes

Reclama una intervenció de les administracions responsables pel bé de la comunitat educativa

El sindicat STEI demana, a través d’un comunicat, una solució d’urgència a l’aturada de les obres d’ampliació de l’escola de Ses Comes de Porto Cristo. Així reclama que les administracions responsables posin fil a l’agulla i intervenguin per no esperar més. Aquí vos reproduïm el seu comunicat:

“Després d’haver sabut per la premsa que l’empresa que executa les obres de reforma del CEIP Ses Comes ha fet una suspensió de pagaments pendent de confirmar-se, l’STEI Intersindical reclama una actuació efectiva i ràpida a les administracions responsables que solucioni aquesta nova dificultat que ha d’afrontar el centre escolar del nucli costaner.

Amb la presència d’aules modulars des de fa més de deu anys, després d’un temps de pressió i mobilitzacions per part de la comunitat educativa del CEIP Ses Comes, tant per part dels pares  mares com del claustre de mestres, les obres d’ampliació de l’escola varen començar amb un any de retràs.

Finalment, el mes de setembre d’enguany varen donar inici les obres, amb les dificultats i molèsties que suposa haver començat les classes amb el renou i les molèsties pròpies d’unes tasques d’ampliació. Ara l’empresa constructora es despenja amb una suspensió de pagaments que afegeix més entrebancs al banyat d’una escola castigada d’una manera massa severa.

Per aquests motius, l’STEI Intersindical reclama a les administracions responsables de la gestió educativa una solució urgent, ja que la situació és insostenible i requereix una intervenció ràpida. Els infants, famílies, docents del CEIP Ses Comes i tota la població de Porto Cristo han de gaudir d’una educació de qualitat i d’uns equipaments en les millors condicions.

L’STEI Intersindical expressa també la seva voluntat de col·laboració amb la comunitat educativa del CEIP Ses Comes i amb totes aquelles entitats que es mobilitzin per a reclamar una solució a una situació tan injusta des de fa temps”.

Manacor, 11 de novembre de 2019

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad