Noranta tennistes d’Special Olympics, campions a l’acadèmia Rafa Nadal

El ‘V Encuentro Más que Tenis’ s’ha completat amb quasi 200 partits

El V Encuentro Más que Tenis, un campionat promogut per la Fundación Rafa Nadal i Special Olympics Espanya amb l’objectiu de fomentar la inclusió, acceptació i igualtat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport, va concloure ahir a Manacor. Han format part de l’esdeveniment un centenar de joves tennistes Special Olympics, procedents tant de diferents comunitats espanyoles, com d’Itàlia i Hongria; països convidats d’aquesta edició.

En el torneig, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar del 8 al 10 de novembre, s’ha inclòs tant la competició d’individuals, com l’exhibició de dobles unificats (parelles formades per un esportista amb discapacitat, i un altre sense). La participació ha estat del voltant de 140 persones, de les quals gairebé 90 han estat esportistes amb discapacitat intel·lectual, i 20 tennistes d’unificat. A ells s’hi han sumat entrenadors i delegats.

Durant els tres dies que ha durat la trobada, s’han jugat 150 partits d’individuals, i 31 partits d’exhibició de dobles. Addicionalment, el divendres va tenir lloc un acte d’inauguració, i dissabte la ‘Festa de l’Esportista’, i ahir a migdia es va celebrar la cerimònia de cloenda, en què tots els esportistes han rebut medalla de participació.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad