Noranta tennistes d’Special Olympics, campions a l’acadèmia Rafa Nadal

El ‘V Encuentro Más que Tenis’ s’ha completat amb quasi 200 partits

El V Encuentro Más que Tenis, un campionat promogut per la Fundación Rafa Nadal i Special Olympics Espanya amb l’objectiu de fomentar la inclusió, acceptació i igualtat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport, va concloure ahir a Manacor. Han format part de l’esdeveniment un centenar de joves tennistes Special Olympics, procedents tant de diferents comunitats espanyoles, com d’Itàlia i Hongria; països convidats d’aquesta edició.

En el torneig, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy by Movistar del 8 al 10 de novembre, s’ha inclòs tant la competició d’individuals, com l’exhibició de dobles unificats (parelles formades per un esportista amb discapacitat, i un altre sense). La participació ha estat del voltant de 140 persones, de les quals gairebé 90 han estat esportistes amb discapacitat intel·lectual, i 20 tennistes d’unificat. A ells s’hi han sumat entrenadors i delegats.

Durant els tres dies que ha durat la trobada, s’han jugat 150 partits d’individuals, i 31 partits d’exhibició de dobles. Addicionalment, el divendres va tenir lloc un acte d’inauguració, i dissabte la ‘Festa de l’Esportista’, i ahir a migdia es va celebrar la cerimònia de cloenda, en què tots els esportistes han rebut medalla de participació.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad