La cremà de la falla de Santa Catalina en imatges

La falla anomenada Pantomima va cremar ahir vespre entre els carrers Tajo i Santa Catalina. Prop d’un milenar de persones s’arribaren a juntar a l’intersecció de carrers a les vuit i mitja. Trenta minuts més tard i després de que l’organització i la Policia Local prenguessin les pertinents mesures de seguretat, el foc va començar, poc a poc, a consumir l’obra artística de Toni Galmés. Clica al video si en vols veure un resum.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad