La banda de música celebra santa Cecilia a s’Ermita

La banda de música de Manacor va fer aquest diumenge una diada de convivència a s’Ermita de la Mare de Déu del Roser per celebrar la seva patrona, Santa Cecília, i donar-se ànims i coratge pels concerts que preparen. El primer serà aquest mateix diumenge que ve a l’Auditori amb el director i compositor Ferrer Ferran. Junts, músics i familiars, varen repassar vídeos d’actes i actuacions d’enguany i varen passar una estona molt agradable.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad