Una falla ‘embossada’ pel mal temps

El mal temps en forma de pluja i vent està comprometent tant el muntatge com la cremà, prevista per les 20,30 hores entre els carrers Tajo i de Santa Catalina, de la falla Pantomima, obra de l’artista manacorí Toni Galmés. Tot un conjunt de figures que ha anat realitzant durant els darrers quatre anys i que representen, segons les seves paraules, les mentides i falses aparences d’avui en dia, i que també havia de tenir petites escenes sobre l’actualitat manacorina. De moment i malgrat no es pugui completar, està previst que la falla sigui cremada igualment, encara que no se sap si dins l’horari previst o una mica més tard.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad