L’abordatge a la violència masclista a l’Espai Na Camel·la

La primera jornada de Manacor amb l’abordatge a la violència masclista, ha començat avui a l’Espai Na Camel·la; de les nou del matí a les set de l’horabaixa. Una jornada sobre violència i interseccionalitat a la que hi assisteixen Rosa Cursach, directora general d’Igualtat del Consell, i Maria Duran, directora de l’IB-DONA, a més d’un centenar de persones que no s’han volgut perdre l’esdeveniment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad