El ConectaBalear vol guanyar a la fi al Miquel Àngel Nadal

L’Arenal Emevé de Lugo ve disposat a plantar cara després d’un bon inici de temporada

El ConectaBalear juga aquest dissabte al poliesportiu Miquel Àngel Nadal davant un rival especial. Amb l’Arenal Emevé va compartir fa dues temporades la promoció d’ascens a la Superlliga, en uns playoffs molt disputats on finalment el conjunt local es va aconseguir imposar a un tie break d’infart dins de la capital de Lugo. Un any i mig després, l’equip de Diego Taboada torna disposat a plantar batalla amb una alineació de molt de nivell. Però el Club Voleibol Manacor vol contestar amb una plantilla reforçada amb Thiago Vanole, el punta carioca que debuta aquest dissabte i que ve a reforçar la baixa de Xesc Mesquida, aportant agressivitat en el joc i una pilota de servei ràpid.

Tenim moltes ganes d’oferir la victòria a una afició que ja se la mereix

Aquests dies, Vanole s’ha estrenat a la pista d’entrenament amb els seus companys i les sensacions han estat bones. En una setmana on l’equip assaboreix la ressaca de la important victòria a Los Pajaritos davant el Rio Duero Soria, els pupils de Jaume Febrer sortiran a puntuar i sobretot a satisfer a una afició fidel que sempre l’acompanya. “És molt important per a nosaltres. Són tres punts crucials que marcaran el resultat final d’aquesta primera volta, contra un equip que ve de vèncer els dos equips que ens han guanyat a nosaltres”.

És un equip molt complet, amb molt poc marge d’error i bona recepció. l’Arenal Emevé té a les seves files a un potent central americà, Matt Knigge, a l’extrem de la casa Víctor Bouza i a l’oposat Luis Martín, a qui el Manacor ha d’aconseguir aturar. “Ens juguam molt per poder seguir aspirant a la classificació per a la Copa” diu Febrer, que ha avançat que l’equip està entrenant a bon ritme: “Tenim moltes ganes d’oferir la victòria a una afició que ja se la mereix”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad