Vint-i-dues persones del SOIB faran sis mesos de feina per l’Ajuntament

El batle els ha donat la benvinguda al claustre

L’ajuntament de Manacor ha donat la benvinguda a les vint-i-dues persones que accedeixen a treballar a la institució a través del programa SOIB Visibles 2019-2020, que fomenta la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. Tothom hi guanya, l’usuari aconsegueix treball, formació i experiència i l’Ajuntament es beneficia enormement de l’aire nou i les ganes de treballar dels nous companys.

Una de les participants del programa, veïna de Manacor, natural d’Argentina, explica el que espera de l’experiència: “M’ho prenc com una oportunitat per a reinsertar-nos en el mercat laboral donat que som parats de llarga durada, que per qüestions i diferents factors, possiblement l’edat i la competència laboral que vivim avui dia, no ens permet accedir a un treball digne ni llarg en el temps” ha explicat. “És una oportunitat de demostrar les capacitats, que encara podem, que l’edat no és un obstacle, i a partir d’aquí empènyer per poder trobar un treball en acabar aquesta participació en el programa del SOIB”.

Amb el programa SOIB Visibles 2019-2020, es subvenciona la contractació de persones durant sis mesos a jornada complerta. Paral·lelament, aquestes persones segueixen un procés d’orientació laboral per afavorir-ne la seva posterior inserció en el mercat laboral ordinari. Els requisits són, en aquest cas, tenir més de trenta anys i estar inscrit al SOIB com a demandant d’ocupació en atur, com a mínim, durant dotze mesos en els darrers divuit.

A través d’aquests programes l’Ajuntament vol participar de la reducció de les desigualtats i la generació de cohesió social al municipi a través de l’ajuda a la inserció laboral. En el cas de Manacor, realitzaran un període de sis mesos i es repartiran entre els següents departaments: Serveis Generals, Medi Ambient, Serveis Socials, Comerç, Esports i Educació. A l’acte hi han participat el batle, Miquel Oliver, i la regidora Núria Hinojosa, que han volgut donar la benvinguda als participants.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad