Vint-i-dues persones del SOIB faran sis mesos de feina per l’Ajuntament

El batle els ha donat la benvinguda al claustre

L’ajuntament de Manacor ha donat la benvinguda a les vint-i-dues persones que accedeixen a treballar a la institució a través del programa SOIB Visibles 2019-2020, que fomenta la contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. Tothom hi guanya, l’usuari aconsegueix treball, formació i experiència i l’Ajuntament es beneficia enormement de l’aire nou i les ganes de treballar dels nous companys.

Una de les participants del programa, veïna de Manacor, natural d’Argentina, explica el que espera de l’experiència: “M’ho prenc com una oportunitat per a reinsertar-nos en el mercat laboral donat que som parats de llarga durada, que per qüestions i diferents factors, possiblement l’edat i la competència laboral que vivim avui dia, no ens permet accedir a un treball digne ni llarg en el temps” ha explicat. “És una oportunitat de demostrar les capacitats, que encara podem, que l’edat no és un obstacle, i a partir d’aquí empènyer per poder trobar un treball en acabar aquesta participació en el programa del SOIB”.

Amb el programa SOIB Visibles 2019-2020, es subvenciona la contractació de persones durant sis mesos a jornada complerta. Paral·lelament, aquestes persones segueixen un procés d’orientació laboral per afavorir-ne la seva posterior inserció en el mercat laboral ordinari. Els requisits són, en aquest cas, tenir més de trenta anys i estar inscrit al SOIB com a demandant d’ocupació en atur, com a mínim, durant dotze mesos en els darrers divuit.

A través d’aquests programes l’Ajuntament vol participar de la reducció de les desigualtats i la generació de cohesió social al municipi a través de l’ajuda a la inserció laboral. En el cas de Manacor, realitzaran un període de sis mesos i es repartiran entre els següents departaments: Serveis Generals, Medi Ambient, Serveis Socials, Comerç, Esports i Educació. A l’acte hi han participat el batle, Miquel Oliver, i la regidora Núria Hinojosa, que han volgut donar la benvinguda als participants.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad