Un gran mural contra la violència masclista pren forma al Mossèn

El conegut artista internacional Sandro Thomàs Sath, conegut pels seus murals públics, molts d’ells per Aproscom Fundació en distints pobles de l’lilla, ha tornat a pujar a la grua per, en aquest cas, pintar una obra contra la violència masclista a la façana exterior de l’institut Mossèn Alcover que dona a la ronda des Port. Per alta banda l’IES Porto Cristo ha començat a fer públiques a les xarxes socials les fotos pel seu concurs titulat Eliminació de la violència contra les dones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad