Un gran mural contra la violència masclista pren forma al Mossèn

El conegut artista internacional Sandro Thomàs Sath, conegut pels seus murals públics, molts d’ells per Aproscom Fundació en distints pobles de l’lilla, ha tornat a pujar a la grua per, en aquest cas, pintar una obra contra la violència masclista a la façana exterior de l’institut Mossèn Alcover que dona a la ronda des Port. Per alta banda l’IES Porto Cristo ha començat a fer públiques a les xarxes socials les fotos pel seu concurs titulat Eliminació de la violència contra les dones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad