El PP denuncia “intolerància i falta de respecte” de l’esquerra pel seu ‘no’ al Pla General

Defensen la llibertat de canviar d’opinió i diuen que ja no estaven d’acord amb el projecte dels seus socis de El Pi la passada legislatura

El Partit Popular de Manacor no entén “la intolerància i falta de respecte de la resta de formacions polítiques presents a l’ajuntament de Manacor davant la nostra negativa de donar suport al Pla General”. Si bé el PP diu que no volen “assumir el paper de víctimes”, afegeixen que no poden “deixar de denunciar uns fets que resulten vergonyosos per qualsevol persona amb seny”.

“Entenem que la resta de formacions polítiques discrepin de les nostres opinions, com nosaltres discrepam de les seves. Però aquest fet no justifica utilitzar menyspreus de caràcter personal ni exhibir formes poc decoroses des del punt de vista de l’educació i el respecte. Aquestes no són les maneres de construir la societat del futur”, ha denunciat tant la portaveu del grup, Maria Antònia Sansó, com els altres tres regidors electes.

Des del PP tenim molt clar que volem Pla General, però no el document que s’aprovà

“Des del Partit Popular tenim molt clar que volem Pla General, però no el document que s’aprovà el passat dilluns. Al nostre entendre, es tracta d’un Pla que afectarà negativament a la majoria de manacorins i manacorines de classe mitjana, ja que, entre altres qüestions hipotecarà les generacions futures en privar-les de poder accedir a habitatges que s’adaptin a les seves necessitats i a preus raonables”.

“Ens resulta tremendament sorprenent el canvi de parer de les formacions que conformen l’actual equip de govern. Quan el 2016 l’Ajuntament de Manacor corria el risc real d’entrar en fallida per mor de la delicada situació de les zones verdes (ens enfrontavem a més de 500 milions d’euros d’indemnitzacions), tant PSIB-PSOE, com Més-Esquerra i Unides Podem van manifestar que “entenien” la delicada situació però que s’abstenien.Una vegada arriben al govern municipal la cosa canvia. La necessitat de donar llum verda a un document que, tal com manifesten públicament, no se senten seu, es torna imperiosa. Sembla una qüestió a vida o mort. Per justificar les seves presses parlen de “responsabilitat municipal”.

“Des del Partit Popular, exposam clarament el canvi de parer de la nostra formació pel que fa al Pla General. És totalment legítim rectificar, i no ens empegueïm per haver-ho fet. Ens sorprèn ara la seva actitud excessiva, histriònica i nerviosa en saber que el Partit Popular no donaria suport al PGOU. Des de El Pi ja sabien, des de la passada legislatura, que la nostra formació no combregava amb el Pla General plantejat. Així, els apunts que es feien des del Partit Popular al respecte, eren ignorats”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad