Comiat als joves que han agafat mesos d’experiència a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Manacor s’acomiada dels joves qualificats del SOIB al claustre

Les persones que aconseguiren un lloc de treball qualificat a l’ajuntament de Manacor a través del programa SOIB Joves Qualificats Entitats Locals 2018, diuen adéu al seu període de treball. Així, l’Ajuntament ha volgut agrair la seva tasca dins la institució i desitjar-los sort de cara al futur, realitzant un petit comiat al claustre de Sant Vicenç Ferrer. A més, se’ls ha regalat una bossa reutilitzable amb dues tauletes de xocolata i una bossa de galetes ecològiques.

L’aprenentatge i adquisició de coneixements han estat constants

Maria Eugènia Coll, jove qualificada, explica la seva experiència. “Ha estat la meva primera experiència laboral com a Ambientòloga; per a mi no ha estat una obligació fer feina, ha estat diversió per què l’aprenentatge i adquisició de coneixements ha estat constant, sobretot gràcies a tots els companys de Departament de Medi Ambient”. En concret, la seva feina s’ha basat en la implantació i seguiment de camp dels nous serveis de neteja de la via pública, recollida de residus al municipi, així com del seguiment de la gestió de residus dels hotels, entre altres feines, com participar en les campanyes informatives per a la reducció de bosses de plàstic en el consum diari, etc.

Segons explica la jove “hem de pensar que Medi Ambient, no només es reducció de residus, sinó que és molt més, és reducció de la contaminació atmosfèrica, sonora, és Xarxa Natura 2000, amb increment i manteniment dels llocs protegits i sobretot donar-los a conèixer, és sobretot educar i conscienciar a la població”. Així mateix ha manifestat que és una llàstima no poder seguir al lloc de treball i ha afegit que vol “donar les gràcies a l’ajuntament de Manacor per haver-me donat la possibilitat de poder treballar-hi, de poder conèixer com és l’administració per dins, i sobretot per haver fet feina amb un clima de tan bona companyia”.

El programa SOIB Joves Qualificats Entitats Locals 2018 ofereix a tota persona menor de trenta anys amb formació acadèmica o professional de grau superior i sense experiència prèvia en la seva professió l’oportunitat de treballar en una institució pública. Els únics requisits, no estar estudiant ni treballant i estar inscrit al SOIB i al programa de Garantia Juvenil. Aquest programa ha estat finançat amb fons del SOIB i el cofinançament del Fons Socials Europeu (FSE). A l’acte hi han participat Ana Aguaded Landero, directora del SOIB, i un bon grapat de regidors, entre ells Miquel Oliver, Núria Hinojosa i Carles Grimalt.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad