Reforç de garanties per l’ala esquerra

El ConectaBalear presenta oficialment Thiago Vanole, procedent del Saint Nazaire francès

Thiago Vanole (Brasil, 1994) és des d’avui nou receptor atacant del ConectaBalear. S’incorpora al projecte manacorí de Superlliga per rearmar l’ala esquerra de la pista, que s’ha vist minvada amb la lesió de Xesc Mesquida. El jugador procedent del San José Vòlei brasiler, havia lluït la samarreta del Fiat Mines i l’any passat va jugar a la lliga francesa amb el Saint Nazaire. Amb 119 partits a l’esquena, arriba a Manacor per aporta fermesa i seguretat en l’equip “alguna cosa que ens vindrà molt bé en moments crucials de pressió” afirma Jaume Febrer.

L’entrenador s’ha mostrat satisfet i il·lusionat amb la nova incorporació

L’entrenador s’ha mostrat satisfet i il·lusionat amb la nova incorporació. Amb la plàcida ressaca per la victòria al pavelló de Los Pajaritos i la proclamació com a MVP d’un dels seus màxims anotadors, Ángel Rodríguez, l’entrenador ha afirmat al final de la presentació del carioca que “Thiago ens donarà molt d’equilibri i permetrà la descongestió al centre de la pista. La seva seguretat ens aportarà resolució en els punts difícils on s’ha pogut veure que estam necessitats “.

El jugador per la seva banda, ha fet extensiva la seva satisfacció per aterrar a l’illa. Ha explicat que jugar a la lliga espanyola era un repte pendent i ha promès “dedicació i tota il·lusió per donar punts i alegries a l’afició de Manacor”. El president del club, Andreu Mesquida, ha reconegut que el fitxatge ve a resoldre “la mala sort amb la qual hem començat la temporada” en patir les baixes de dues peces importants com la del receptor Xesc Mesquida i el central Rafael Martíns.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad