Rafa Nadal obri a València un centre per a menors en situació vulnerable

L’Ajuntament cedeix a la fundació del tennista un local al barri de Natzaret que es posa en marxa a mitjan mes amb 40 usuaris

La Fundació Rafa Nadal crearà un centre per a menors en situació de vulnerabilitat a la barriada valenciana de Natzaret. L’ajuntament de València li ha cedit un local al carrer Castell de Pop, en què preveu atendre, des de mitjans de novembre en una primera fase, a 40 menors a qui les hi oferirà un programa complementari a la seva formació escolar.

El local compta amb dues aules-taller on es duran a terme les activitats de l’àmbit educatiu, mentre que la formació esportiva complementària tindrà lloc al poliesportiu. Les instal·lacions també inclouen un menjador, on s’oferirà berenar diari als menors.

El de València serà el segon centre que la Fundació Rafa Nadal posa en marxa, després del de Palma al 2014. “Després de cinc anys de trajectòria i d’obtenir resultat molt positius, ha arribat el moment de fer un pas més enllà”, ha assegurat la directora d’estratègia de la fundació i ja dona del tennista, Maria Francisca Perelló.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad