50 anys del tancament del Teatre Principal

El director de la revista Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir, ofereix el dia 14 a l’IMAS una conferència amb fotografies antigues

Amb motiu del 50 aniversari del tancament del Teatre Principal, la Llar de Majors de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) del carrer Nou de Manacor, vol retre homenatge al mític teatre manacorí amb una conferència del director de la revista Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir, que tendrà lloc el proper dijous 14 de novembre a partir de les 19 hores, i en la qual es repassarà la trajectòria vital d’aquest espai cultural que va ser inaugurat el 1922 i que 47 anys més tard, l’any 1969, va tancar les seves portes per a convertir-se en un pàrquing.

Antoni Ferrer Vallespir

El Principal s’inaugurava el 23 de desembre de 1922 amb la representació de la sarsuela El anillo de hierro i es tancava el 7 de juny de 1969 amb la popular obra de Sebastià Rubí i Antoni Maria Servera El tio Pep se’n va a Muro.

Presentarà al conferenciant l’escriptor i investigador Antoni Sureda Vicens; i es completarà l’acte amb una projecció de gairebé un centenar de fotografies del teatre de diferentes obres que es van escenificar sobre el seu escenari al llarg de la seva història, a més de cartells etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad