El CE Manacor surt golejat de Sa Plana d’Andratx

Mal partit de l’equip de David García, que perd per 5 a 0 amb tres gols als darrers minuts

Mal partit aquest dissabte del CE Manacor al camp de Sa Plana d’Andratx, que no va saber respondre a l’ordre del mig camp local i va sortir golejat amb tres gols als darrers minuts de partit. Els manacorins van haver de remar en contra des de ben prest, quan al minut 10 Gerónimo va inaugurar el marcador per andritxols, que amb un camp amb molt bona entrada, va combinar joc sempre amb el vent a favor. Així, abans del dencans en va arribar un altre pels blaus, a la mitja hora de joc i a càrrec de Rubén Nova. En poques paraules, passa enrera pel Manacor que dissabte, a més, li toca jugar a Na Capellera contra el Mallorca B, un dels ossos de la categoria i aspirant a l’ascens.

Andratx: Erik Pryce, Pere J Porcel, Ruben Nova, Gerardo Bonet, Carlos Lorente, Geronimo, Jose M Garcia, Vinicius Amorin, Miquel Llabres, Oscar Navarro i Erik Blazquez.

Substitucions: Miguel Bauza per Erik Blazquez (min.46), Sergio Arjona per Jose M Garcia (min.65) i Guillermo Palmer per Geronimo Del (min.73)

Manacor: Antoni Fons, Antoni Martorell, Lluis Diaz, Francisco J Barbon, Joan Roig, Nicolas Rubio, Bartolome Sancho, Sergi Brunet, Marc Serra, Ren Kurosawa i Alberto Pareja.

Sustitucions: Francesc Fuster por Ren Kurosawa (min.46), Gabriel Gili per Antoni Martorell (min.46), Adrian Hernandez per Joan Roig (min.67) i Lluis (27′)

Gols: 1-0 Geronimo (min 10), 2-0 Ruben Nova (min 30), 3-0 Guillermo Palmer (min 84), 4-0 Sergio Arjona (min 85) y 5-0 Guillermo Palmer (min 89)

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad