La campanya electoral nacional també comença a Manacor

La nit de Tots Sants va ser triada per PSIB-PSOE i Més-Esquerra per la penjada oficial de cartells i els discursos

La campanya electoral per les eleccions generals que s’han de celebrar el proper dia 10 de novembre també ha començat a Manacor. Els socialistes del PSIB-PSOE ho feren ahir, nit de Tot Sants a la barriada des Serralt, on es va dur a terme la tradicional enganxada de cartells, amb la presència del candidat al Senat, Cosme Bonet, per després tots junts anar a sopar al Bar Sa Taverna.

Els qui també triaren un bar per presentar-se foren parte dels guanyadors de les darreres municipals, és a dir Més-Esquerra, que passaren una nit de por a Can LliroGuillem Balboa, líder de la candidatura ecosobiranista al Congrés, va destapadar els cartells, assegurant que “ens mou la defensa irrenunciable de la democràcia i dels drets d’aquestes illes”. Balboa digué que les forces que componen MÉS-Esquerra “tenim l’acord i el pacte dins l’ADN i sabem que només amb la contribució de l’esquerra sobiranista serà possible un govern vertaderament progressista a l’Estat”.

La cap de llista al Senat per Mallorca, Lila Thomàs, va insistir en el component feminista de la candidatura, mentre que el número 3 al Congrés, Mateu Matas ’Xurí’, va recordar que “mentre el PSOE renuncia al federalisme i la plurinacionalitat, l’esquerra sobiranista és la única garantia d’una solució democràtica i acordada” per a Catalunya i per a la resolució de la qüestió territorial arreu de l’Estat.El batle de Manacor, Miquel Oliver, i la regidora Carme Gomila foren els encarregats de fer de mestres de cerimònies i de presentar els candidats a l’acte. La coalició ha optat per un format senzill i casolà al bar Can Lliro a fi de ser conseqüent amb l’anunci de fer una campanya austera com a denuncia “de la incapacitat de les esquerres espanyoles per bastir un acord i formar un govern abans de formar unes noves eleccions”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad